dilluns, 21 d’octubre del 2013

L'alumnat de ciències de la naturalesa de 1r d'ESO estudia les constel·lacions



L'alumnat de ciències de la naturalesa de primer d'ESO està estudiant astronomia i ha muntat i après a utilitzar uns planisferis celestes per conèixer el cel nocturn.

dissabte, 19 d’octubre del 2013

Els nostres noms en grec

Els alumnes de Grec 1 de l'IPM de Premià de Mar han escrit amb molta imaginació i creativitat els seus noms en grec; també saben dir com es diuen i com s'ha de demanar "com et dius?" en grec clàssic, una tasca del Moodle que els semblava impossible després de veure la feina dels alumnes del curs passat i de promocions anteriors, però que han superat amb escreix.

Ho voleu veure i sentir? βλέπετε kaὶ ἀκούετε τάδε·

dimarts, 8 d’octubre del 2013

Premi del certamen "Jóvenes Investigadores"

El passat dia 4 d'octubre es van atorgar els premis del XXVI certamen "Jóvenes Investigadores", una iniciativa del Instituto de la Juventud i la Secretaría General de Universidades que pretén despertar entre els jovent un interès per la investigació científica.
L'Aina Guijarro Baude, que ha estat alumna del nostre centre, ha aconseguit un dels premis amb el seu treball Adquisición del español como lengua extranjera. Análisis del error, coordinat per la professora Pilar Ruiz de Luna. L'Aina serà una des les tres persones seleccionades per representar els joves investigadors d'Espanya en el Certamen Europeu que es celebrarà a Varsòvia (Polònia) el 2014.
La nostra enhorabona!

 
L'Aina en el moment de rebre el premi

TALLER D'ASTRONÀUTICA PER A PRIMER D'ESO

El dies 3 i 4 d'octubre van fer un taller d'astronàutica al centre. Aquest taller ha estat subvencionat per l'Associació de mares i pares del centre. Van aprendre d'una manera més dinàmica altres processos de construcció de coets. I el millor de tot, els van provar. Aquesta experiència ha estat molt positiva, i ha estat el segon any que la duem a terme.

Gràcies a tots per la seva col·laboració.

(Si cliqueu sobre l'enllaç de sota veureu les fotos dels dos dies)
Fotos del taller