dimecres, 3 de desembre del 2014

THE CODE HOUR

Participem en l'Hora del codi aquest proper 08 de desembre

 L' Hora del codi és un esdeveniment mundial per a  que TOTHOM  de 4 a 104 anys, professors i alumnes aprenguin a programar codi. Nosaltres som uns dels 58614 al món, i 318 esdevendiments d'aprenentatge a Espanya, i uns dels 180 països implicats en aquesta campanya mundial.

La iniciativa, organitzada per  Code.org, està dirigida a estudiants de totes les edats. Busca promoure l'aprenentatge de programació amb activitats lliures i gratuïtes.


L'hora del codi ha seleccionat i desenvolupat tot un seguit de materials i jocs per ajudar nens i nenes de qualsevol edat a iniciar aquest camí: podem guiar un Angry Birds fins atrapar el porquet, programar un robot per aconseguir el seu objectiu, iniciar-nos en llenguatges més formals com JavaScript o Pyton o donar els primers passos amb Scratch. Alguns d'aquests materials han estat creats per KhanAcademy, MIT, CodeAcademy, Google ... I alguns dels vídeos que il·lustren els conceptes de programació o justifiquen el projecte es presenten per Bill Gates (Microsoft), Mark Zuckerberg (Facebook), Jack Dorsey (Twitter) o Larry Page (Google).

Code.org és una organització sense ànim de lucre, creada l' any 2013 que busca apropar la informàtica a més escoles al món i sobretot fomentar la participació de tothom. Code.org creu que és necessari que les ciències computacionals i la programació de codi siguin part del pla d'estudis a les escoles i instituts , en elmateix ordre d'importància que la Biologia , Geografia o Matemàtiques.

  "Qualsevol estudiant en qualsevol escola hauria de tenir l'oportunitat d'aprendre ciències computacionals "  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada