dimecres, 8 d’abril del 2015

Mercat de la Tecnologia del Vallès

 
Uns alumnes de primer presentaran a aquesta mostra la seva experiència didàctica amb el taller d'aeronàutica, com han construit els seus coets, com han elaborat les seves memòries, com han fet els seus dissenys, i com han utilitzat els seus dispositius mòbils per fer les gravacions.
El Mercat de Tecnologia del Vallès té lloc a l'Escola d'Enginyeria de Terrassa, i s’inscriu a la xarxa de Mercats de Tecnologia que se celebra anualment en diversos indrets de Catalunya. En el Mercat, l’alumnat de secundària hi presenta projectes imaginats i realitzats per ells mateixos i, amb l’ajut dels seus professors, els mostra i els explica al públic visitant. El Mercat és un punt de trobada d’alumnat, professorat i societat en general, que fa brillar la creativitat tecnològica que es desplega cada dia a les aules d’arreu de Catalunya.
  
Amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Enginyers BCN, el Museu Nacional d'Art de Catalunya, l'Institut de Ciències de l'Educació de la UPC.




mercat-de-tecnologia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada